Коментар на бившия председател на КЗП и зам.-министър на икономиката

...
 Коментар на бившия председател на КЗП и зам.-министър на икономиката
Коментари Харесай

Маргаритов: Трябва ни незабавно редовно правителство, което да предприеме веднага действия за защита на потребителите!


 Коментар на някогашния ръководител на КЗП и зам.-министър на стопанската система Димитър Маргаритов в обществените мрежи:
 „ До преди през вчерашния ден наподобява наивно съм мислил, че опитите за справяне с ценовия потрес от страна на служебната власт са тотално провалени заради непросветеност и безхаберие. Днес обаче, след решението за невиждано великодушния великденски подарък към мобилните оператори, истината светна – грозна и жестока! Както в този случай, по този начин и при растежа на цените, явно задачата е била някой да печели безотговорно и да спекулира безнаказано на гърба на елементарния консуматор. Ето за какво в действителност беше това извъртане и извъртане – реплика на активност, приключила безславно с пародийния „ уебсайт за съпоставяне на цените “.
Миналата година Корнелия Нинова съумя да спре нарастването на цените на телекомите.
При служебното ръководство за съвсем година не беше извършена нито една среща с комерсиалните вериги /или най-малко не публично?!/, а се говореше за това от октомври. Едва ли към този момент някой се съмнява, че службашите са били обилно възнаградени за своето безучастие и манкиране /а към този момент и намерено деяние в интерес на монополите/, ясно съзнавайки, че не може да им бъде търсена отговорност по парламентарен ред, като сполучливо организираха политика за облагодетелстване на огромните риби за сметка на джоба на елементарния човек… Всъщност, естествено, че отговорност може да бъде търсена – по тази причина би трябвало да бъде излъчено неотложно постоянно държавно управление със обществено виновни министри, които с изключение на да разобличат осъществените безобразия, да подхващат незабавно дейности за отбрана на потребителите, преди последствията от служебното ръководство да са станали съдбовни за оцеляването ни! “
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР